O nama

Gradsko gipsarsko je porodična firma osnovana 2008. godine. Naši iskusni majstori su u poslu sa gipsanom dekoracijom već duže od tri decenije. Mlađi majstori sa stažom dužim od 10 godina naporno i marljivo rade učeći iskusne trikove od starijih kolega kako bi održali nivo usluge i u budućnosti.

U domen našeg delovanja spadaju svi poslovi koji obuhvata sistem suve gradnje, proizvodnju i ugradnju gipsanih i dekorativnih elemenata u enterijeru i eksterijeru.

Možemo Vam pružiti usluge na poslovima uređenja enterijera kao što su izgradnja spuštenih plafona, pregradnih zidova od gips karton sistema, ugradnju dekorativnih lajsni (profilisane, ugaone, lučne – za postojeće lukove, za preuređivanje kvadratastih prolaza u lučne), plafonjera, rozetni, dekorativnih stubova, kaskada, oblaganje zidova, dekoracija šankova, kamina, raznih ramova, izradu izolacije ( toplotna, protivpožarna i zvučna), ili restauraciju raznih gipsanih ornamenata.

Izvodimo i radove na eksterijeru, izradu ornamentičke stilske fasade na objektima.

Prednosti primene sistema suve gradnje su drastično skraćenje vremena kvalitetno izvedenih radova, smanjenje troškova izgradnje, estetika, ekološka podobnost, dobre mehaničke karakteristike gipsa i dobra regulacija vlažnosti vazduha.

Ono što je takođe bitno je to da možete kreirati Vaš enterijer prema vlastitim željama ili ideji arhitekata zbog visoke plastičnosti materijala i velike mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta elemenata od gipsa.

Gips je prirodni i biološki ispravan materijal pa je preporučljiv i zbog zaštite zdravlja ljudi. Zbog svega navedenog, ovaj material ima sve veću globalnu primenu prilikom izgradnje objekata.

Sve navedene radove naša firma izvodi vodeći se pre svega kvalitetom, tačnošću i završetkom radova u optimalnom roku. Naše reference i detalje njihovog izvođenja možete pogledati u GALERIJI na našoj web prezentaciji!

Vaše Gradsko gipsarsko